Prijzen

ICT OP MAAT

Prijzen websites

Mettler IT maakt niet zo maar websites, maar websites die bij uw bedrijf passen! Websites op maat, voor iedereen. Of het nu gaat om een webshop, of juist geen webshop, een website met bedrijfsfoto’s of bedrijfsvideo’s, alles is mogelijk. Vraag naar onze voorwaarden.

 

Smarthome

Mee gaan met de tijd? Een smarthome kan dan soms ideaal zijn, maar hoe werkt dit nu wat zijn mijn opties? Advies is altijd gratis! Vraag altijd naar de voorwaarden.

Google Home

Computer, Laptop, tablet en telefoon fix

Bij Mettler IT willen we dat iets goed gebeurd. Vele bedrijven bieden vele kortingen aan, verschillende keuzes om op te schonen. Hierdoor blijven vaak belangrijke dingen achter en worden dingen vergeten. Bij Mettler IT doen we alles via een juiste wijze voor een standaard prijs. Advies is altijd gratis! Vraag wel naar onze voorwaarden. 

Fotografie + bewerking

Wat is nou een goede foto zonder bewerking, sommige foto’s hebben net even dat laatste beetje nodig. Mettler IT bied fotografie + bewerking aan voor een leuke prijs. 

Of het nu gaat om:

– Natuurfoto’s

– Bedrijfsfoto’s

– Productfoto’s

– Portret foto’s 

– Familie foto’s 

– Feest foto’s 

Alles is mogelijk en kosten kunnen altijd nog besproken worden. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden. 

IMG_8299-2

Bedrijfsvideo

Wat is nu toffer dan een eigen bedrijfsvideo? Een beeld waarin jou bedrijf of jou functionaliteiten helemaal afgebeeld worden. Denk aan een korte toffe video van 3 a 4 minuten of wellicht een langere documentaire. Ook hierin is alles mogelijk en vragen wij u om graag te informeren naar de voorwaarden.